S-A LANSAT CAMPANIA ”MINGI DE VOLEI IN SCOLI”

Asociatia Club Sportiv LIFEGAMES Bucuresti in parteneriat cu Fundația Alexandrion, a lansat campania “Mingi de volei in scoli”, care s-a desfasurat in perioada 8 octombrie – 23 octombrie 2018. 
Campania “Mingi de volei in scoli” a fost creata pentru atat pentru a creste accesul elevilor la acest sport cat si pentru a sustine viitoarea generatie de campioni ai voleiului romanesc. Scopul principal al acestei actiuni este ca mingile sa ajunga la cei ce iubesc si practica sportul
si voleiul in special, scopul secundar este dotarea cator mai multe scoli din Bucuresti si din intreaga tara cu mingi de volei.

Mingile au ajuns deja la sapte scoli din Bucuresti si din tara.
Proiectul a fost lansat marti 09.10.2018 la Scoala Gimnaziala “Leonardo Da Vinci” din sectorul 3 unde au ajuns primele 25 mingi. Celelalte scoli participante au fost: Scoala
Gimnaziala nr. 4 Turnu Magurele, judetul Alexandria; Scoala Gimnaziala nr. 1 Ciorogarla, judetul Ilfov; Scoala Gimnaziala nr. 2 Pitesti, judetul Arges; Scoala Gimnaziala “Alexandru Ioan Cuza” Baia Mare, judetul Maramures; Scoala Gimnaziala nr. 195 “Hamburg”, sectorul 3; Scoala Gimnaziala “Nicolae Labis”, sectorul 3.

Copiii participanti la aceasta campanie sunt oricum invingatori prin  simplu fapt ca practica un sport, volei in cazul de fata. Alegerea este doar a lor. Indiferent de natura lui, sportul este important. Pentru simplul motiv că formeaza caractere adevarate, puternice! Cand copiii vor intelege corect acest mesaj sigur vor incerca sa-si depaseasca limitele. Pe toate planurile! “- crede Stefan Tolbaru presedintele Asociatiei Club Sportiv LIFEGAMES Bucuresti.

Fundația Alexandrion a fost infiintata in anul 2003 ca urmare a numeroaselor activitati umanitare desfasurate de firmele din cadrul Alexandrion Grup. Astfel, proiectele de responsabilitate sociala ale grupului au fost preluate si au inceput sa fie desfasurate sub umbrela acesteia. Cele mai importante demersuri ale Fundatiei sunt legate de sfera culturala – Gala Premiilor Constantin Brancoveanu, ajunsa in 2017 la cea de-a patra editie, si Gala Premiilor Matei Brancoveanu, ajunsa deja la a treia editie.
De-a lungul timpului,
 Fundația Alexandrion si-a pus amprenta si in sustinerea performantelor sportului romanesc. Trofeele Alexandrion, care onoreaza performanta internationala a sportivilor romani, au in 2018 cea de-a treia editie. Fundatia a fost alaturi de Comitetul Olimpic si Sportiv Roman la Olimpiadele din 2004 de la Atena, din 2008 de la Beijing si din 2012 de la Londra. Sprijinul acordat s-a concretizat in crearea unor conditii de pregatire de inalt nivel care sa le permita tinerilor sportivi obtinerea unor rezultate cat mai bune. Totodata a fost promovat un stil de viata sanatos, in care sportul ocupa un loc important. 

Multumim frumos domnului Director Marketing Sportiv Valentin Popescu si Fundatiei Alexandrion!

Asociatia Club Sportiv LIFEGAMES Bucuresti este o organizatie nonprofit, infiintata legal in anul 2015 si are drept scop unic promovarea, incurajarea, practicarea, dezvoltarea si readucerea voleiul juvenil national cat mai sus acolo unde ii este locul. 
Prin proiectul national de educatie prin sport NOI SUNTEM CEI 3V: VIATA – VOLEI – VIITOR ne propunem sa facem echipe cu copiii si parintii (sa initiem in volei scolari – fete si baieti cu varste intre 6-14 ani).

NOI SUNTEM CEI 3 V:VIATA – VOLEI – VIITOR

Mai multe detalii despre evenimentele LIFEGAMES, dar si despre Campania noastra gasti pe www.acslifegamesbucuresti.ro si pe pagina de Facebook Acs LifeGames Bucuresti.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *