de sters

Mulțumim partenerilor și sponsorilor noștri care au făcut posibilă organizarea primei ediții de succes: Cupa PRIETENIEI LIFEGAMES! Multumim pentru implicare și sustinere!
Mulțumim partenerilor nostri Asociatia Municipala de Volei Bucuresti, Austrothem Romania, AC Rad Medical Consult & Service pentru sprijin, pentru încrederea acordată! Mulțumim TPF INGINERIE SRL, MACROMEX SRL pentru sprijinirea evenimentului! Mulțumim LaserMaxx Romania pentru jocurile din 10.01.2019, mulțumim Direcției pentru Sport și Tineret a Municipiului București pentru toate premiile oferite(medalii, cupe,diplome, rucsacuri, tricouri, mingi)! Mulțumim Fundatiei Alexandrion pentru că susțineți sportul, mișcarea și viața activă! Mulțumim AQUA Carpatica pentru hidratarea sportivilor și a organizatorilor competiției! Mulțumim Physio Medical Center pentru dulciurile trimise! Mulțumim Springtime pentru sprijin si pentru ca ne-ati ajutat ca toti copiii sa manance pizza și tarte.Au fost delicioase! Mulțumim ARISTOCRAT EVENTS HALL pentru asigurarea produselor de protocol! Mulțumim Hello Donuts pentru super gogosile care au fost servite de toți copiii!! Mulțumim Global Vision și AnyMedia pentru tot sprijinul acordat!
Mulțumim Gazeta Sporturilor pentru promovare! Mulțumim ANVERGURA pentru filmarea competitiei!
Mulțumim autorităților locale pentru sprijinul total de care am avut parte!
Nu în ultimul rând, mulțumim parintilor incredibili care ne-au ajutat, fără de care acest eveniment nu ar fi putut exista!
Ne revedem in 2019, in număr și mai mare, cu și mai multă energie și voie bună!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *