S-A LANSAT CAMPANIA ”MINGI DE VOLEI IN SCOLI”

Asociatia Club Sportiv LIFEGAMES Bucuresti in parteneriat cu Fundatia ALEXANDRION, lanseaza campania “Mingi de volei in scoli”, care se desfasoara in perioada 8 octombrie – 19 octombrie 2018.

Campania “Mingi de volei in scoli a fost creata pentru atat pentru a creste accesul elevilor la acest sport cat si pentru a sustine viitoarea generatie de campioni ai voleiului romanesc. Scopul principal al acestiei actiuni este ca mingile sa ajunga la cei ce iubesc si practica sportul, scopul secundar este dotarea cator mai multe scoli din Bucuresti si din intreaga tara cu mingi de volei.

Proiectul a fost lansat marti 09.10.2018 la scoala gimnaziala “LEONARDO DA VINCI” din sectorul 3 unde au ajuns primele 25 mingi. Copiii le vor folosi la orele de educatie fizica si sport, la antrenamentele echipelor de fete si baieti ale scolii, la competitiile sportive de profil.

Adumitroae Bogdan, profesor de educatie fizica si sport al scolii gimnaziale “LEONARDO DA VINCI” ne-a declarat ca in general lipsesc dotarile esentiale precum mingile de volei. De aceea saluta intiativa lansata de Asociatia Club Sportiv LIFEGAMES Bucuresti in parteneriat cu Fundatia ALEXANDRION.

Fundatia ALEXANDRION a fost infiintata in anul 2003 ca urmare a numeroaselor activitati umanitare desfasurate de firmele din cadrul Alexandrion Group. Astfel, proiectele de responsabilitate sociala ale grupului au fost preluate si au inceput sa fie desfasurate sub umbrela acesteia. Cele mai importante demersuri ale Fundatiei sunt legate de sfera culturala – Gala Premiilor Constantin Brancoveanu, ajunsa in 2017 la cea de-a patra editie, si Gala Premiilor Matei Brancoveanu, ajunsa deja la a treia editie.
De-a lungul timpului, Fundatia Alexandrion si-a pus amprenta si in sustinerea performantelor sportului romanesc. Trofeele Alexandrion, care onoreaza performanta internationala a sportivilor romani, au in 2018 cea de-a treia editie. Fundatia a fost alaturi de Comitetul Olimpic si Sportiv Roman la Olimpiadele din 2004 de la Atena, din 2008 de la Beijing si din 2012 de la Londra. Sprijinul acordat s-a concretizat in crearea unor conditii de pregatire de inalt nivel care sa le permita tinerilor sportivi obtinerea unor rezultate cat mai bune. Totodata a fost promovat un stil de viata sanatos, in care sportul ocupa un loc important.

Multumim frumos domnului Director Marketing Sportiv Valentin Popescu si Fundatiei Alexandrion!

Asociatia Club Sportiv LIFEGAMES Bucuresti este o organizatie nonprofit, infiintata legal in anul 2015 si are drept scop unic promovarea, incurajarea, practicarea, dezvoltarea si readucerea voleiul juvenil national cat mai sus acolo unde ii este locul.

Prin proiectul national de educatie prin sport NOI SUNTEM CEI 3V: VIATA – VOLEI – VIITOR ne propunem sa facem echipe cu copiii si parintii (sa initiem in volei scolari – fete si baieti cu varste intre 6-14 ani).

NOI SUNTEM CEI 3 V:VIATA – VOLEI – VIITOR

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *