FUNDATIA ALEXANDRIION

Incepand de luni 17.09 2018, Fundatia Alexandrion devine partener oficial al Asociatiei Club Sportiv LIFEGAMES Bucuresti si al proiectului national de educatie prin sport NOI SUNTEM CEI 3V: VIATA-VOLEI-VIITOR.
Succesul acest proiect ne-a incurajat enorm. Nu numai ca se inscriu din ce in ce mai multi copii, dar am primit foarte multe mesaje frumoase care ne-au aratat ca voleiul este un sport foarte indragit de adulti si de copii, deopotriva. Pe langă faptul ca este un sport cu multe beneficii pentru sanatatea si organismul copiilor, este si o sursa de energie. Ar fi pacat ca din lipsa dotarilor din salile de sport ale scolilor sa nu oferim copiilor ocazia de a practica acest sport si, de ce nu, astfel sa-i descoperim pe viitorii campioni spune Tolbaru Stefan – presedintele Asociatiei Club Sportiv LIFEGAMES Bucuresti.
Astfel, Fundatia Alexandrion va fi alaturi de copiii nostri si ne va sustine pe teren si in tribune la toate competitiile la care vom participa.
Suntem bucurosi ca Fundatia Alexandrion devine partenerul nostru. Credem ca copii asociatiei noastre vor deveni si mai puternici avand asemenea sustinator care promoveaza pasiunea, mandria, excelenta, pretuirea celor din jur continua Tolbaru Stefan – presedintele Asociatiei Club Sportiv LIFEGAMES Bucuresti.

“Mingi de volei in scoli” este o campanie creata pentru a sustine viitorul voleiului juvenil in Romania. Avem una dintre cele mai vechi scoli de volei din lume, cu performante pe masura, profesori incredibili si copii care doresc sa invete. In anul 1980, la Olimpiada de la Moscova, echipa nationala de volei masculin a obtinut prima si singura medalie olimpica a voleiului romanesc: bronzul. Echipa nationala de volei masculin a Romaniei s-a calificat la Campionatul European de volei  dupa 23 de ani. Echipa nationala de volei feminin a Romaniei este pe primul loc in grupa de calificare la Campionatul European cu sanse foarte mari de calificare.


Viitorul campion de maine este copilul de astazi care trebuie sutinut in drumul catre prima lui victorie.De aceea, pentru a le oferi ocazia cat mai multor copii sa joace volei, Fundatia Alexandrion, in parteneriat cu Asociatia Club Sportiv LIFEGAMES Bucuresti, a lansat campania “Mingi de volei in scoli”, proiect menit sa creasca accesul elevilor la acest sport si sa sustina viitoarea generatie de campioni ai voleiului romanesc. Ea are ca scop final dotarea a cat mai multe scoli din Bucuresti si din intreaga tara cu mingi de volei.
Fundatia Alexandrion a fost infiintata in anul 2003 ca urmare a numeroaselor activitati umanitare desfasurate de firmele din cadrul Alexandrion Group. Astfel, proiectele de responsabilitate sociala ale grupului au fost preluate si au inceput sa fie desfasurate sub umbrela acesteia. Cele mai importante demersuri ale Fundatiei sunt legate de sfera culturala – Gala Premiilor Constantin Brancoveanu, ajunsa in 2017 la cea de-a patra editie, si Gala Premiilor Matei Brancoveanu, ajunsa deja la a treia editie.
De-a lungul timpului, Fundatia Alexandrion si-a pus amprenta si in sustinerea performantelor sportului romanesc. Trofeele Alexandrion, care onoreaza performanta internationala a sportivilor romani, au in 2018 cea de-a treia editie. Fundatia a fost alaturi de Comitetul Olimpic si Sportiv Roman la Olimpiadele din 2004 de la Atena, din 2008 de la Beijing si din 2012 de la Londra. Sprijinul acordat s-a concretizat in crearea unor conditii de pregatire de inalt nivel care sa le permita tinerilor sportivi obtinerea unor rezultate cat mai bune. Totodata a fost promovat un stil de viata sanatos, in care sportul ocupa un loc important.
Multumim frumos domnului Director Marketing Sportiv Valentin Popescu si Fundatiei Alexandrion!

NOI SUNTEM CEI 3V: VIATA-VOLEI – VIITOR

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *