Actiune Scoala Gimnaziala nr. 4 Turnu Magurele, judetul Teleorman

Asociatia Club Sportiv LIFEGAMES Bucuresti in parteneriat cu Fundația Alexandrion au impartit vineri 12.10.2018, 25 de mingi de volei copiilor Scolii Gimnaziale nr. 4 Turnu Magurele, judetul Teleorman.

Campania “Mingi de volei in scoli” este  creata pentru a sustine viitorul voleiului juvenil in Romania. Scopul acestiei actiuni este ca mingile sa ajunga la cei ce iubesc si practica sportul.

Cristina Vatrai (Toma), profesor de educatie fizica si sport al Scolii Gimnaziale nr. 4 Turnu Magurele, judetul Teleorman ne-a declarat ca prin dotarea scolii noastre cu mingi de volei, copiii le vor folosi la orele de educatie fizica si sport, la antrenamentele echipelor de fete si baieti, la competitiile sportive de profil. In acelasi timp continua doamna profesoara, copiii nu mai ies afara, nu se mai joaca din cauza calculatorului, a telefonului mobil,  iar parintii  trebuie sa lase copii sa faca cat mai mult sport. In acest context felicita initiativa lansata de Asociatia Club Sportiv LIFEGAMES Bucuresti in parteneriat cu Fundația Alexandrion.

Fundația Alexandrion a fost infiintata in anul 2003 ca urmare a numeroaselor activitati umanitare desfasurate de firmele din cadrul Alexandrion Grup. Astfel, proiectele de responsabilitate sociala ale grupului au fost preluate si au inceput sa fie desfasurate sub umbrela acesteia. Cele mai importante demersuri ale Fundatiei sunt legate de sfera culturala – Gala Premiilor Constantin Brancoveanu, ajunsa in 2017 la cea de-a patra editie, si Gala Premiilor Matei Brancoveanu, ajunsa deja la a treia editie.
De-a lungul timpului, Fundația Alexandrion si-a pus amprenta si in sustinerea performantelor sportului romanesc. Trofeele Alexandrion, care onoreaza performanta internationala a sportivilor romani, au in 2018 cea de-a treia editie. Fundatia a fost alaturi de Comitetul Olimpic si Sportiv Roman la Olimpiadele din 2004 de la Atena, din 2008 de la Beijing si din 2012 de la Londra. Sprijinul acordat s-a concretizat in crearea unor conditii de pregatire de inalt nivel care sa le permita tinerilor sportivi obtinerea unor rezultate cat mai bune. Totodata a fost promovat un stil de viata sanatos, in care sportul ocupa un loc important.
Multumim frumos domnului Director Marketing Sportiv Valentin Popescu si Fundatiei Alexandrion!
Asociatia Club Sportiv LIFEGAMES Bucuresti este o organizatie nonprofit, infiintata legal in anul 2015 si are drept scop unic promovarea, incurajarea, practicarea, dezvoltarea si readucerea voleiul juvenil national cat mai sus acolo unde ii este locul.
Prin proiectul national de educatie prin sport NOI SUNTEM CEI 3V: VIATA – VOLEI – VIITOR ne propunem sa facem echipe cu copiii si parintii (sa initiem in volei scolari – fete si baieti cu varste intre 6-14 ani).

NOI SUNTEM CEI 3 V:VIATA – VOLEI – VIITOR

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *